Kaartclub de Hoop

 

SPONSOR ONZE KAARTCLUB, HET IS GRATIS KOST U NIETS.

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze kaartclub, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en 0nze kaartclub ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel.                                                                                                                                                                                             
Van aankopen bij de Media Markt tot het boeken van vliegreizen bij de KLM er zijn honderden webwinkels aangesloten.                                                                  En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u onze kaartclub ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van onze kaartclub. Voor u een kleine moeite, voor onze kaartclub directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze kaartclub een warm hart toedragen.
Deze site is volkomen veilig en de privacy van degene die via Sponsorkliks inlogt is volledig gewaarborgd.
 

Hoe werkt het?


Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw sponsordoel. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw sponsordoel hier direct van!

U vindt ons onder kaartclub-dehoop.nl

Sla onze site op bij uw Favorieten.

 

 

Stel u wilt een bestelling plaatsen bij een webshop.

Om ons te sponsoren gaar U eerst naar onze site en klikt vervolgens op de link

 

 

 

U komt dan op de site van de Sponsorkliks.

                                                                                                                                              

Hier kunnen de leden van de kaartclub hun emailadres invullen, zij krijgen dan via de mail een link om de inkomsten te kunnen bekijken.

Ben je hierin niet geïnteresseerd klik deze dan weg door op het kruisje te klikken .

Je ziet dan het volgende scherm:

 

Ga direct naar de webshop of zoek deze op via  “ Toon alle winkels” of de zoekfunctie. Je bent nu ingelogd in de webshop zoals je normaal ook zonder sponsorkliks was ingelogd, Je plaatst e.v. je bestelling en rond dit af. Dat is alles.

Op de achtergrond wordt de commissie automatisch berekend en aan onze kaartclub uitbetaald.       

Wij hopen dat u ons nu en in de toekomst via de sponsorkliks wilt blijven steunen.

Alvast hartelijke bedankt,

Kaartclub “ De Hoop”