Kaartclub de Hoop

 

 

KAARTCLUB “DE HOOP                                                            

 

Kaartclub “DE HOOP” heeft haar onderkomen in het gezellige Verenigings Gebouw “Fort Garry Horse” in de wijk De Hoop-Torontostraat 67.

Wij beoefenen in competitie verband het Klaverjassen Individueel en Amerikaans Jokeren op de maandagavonden vanaf 1 september t/m 31 mei. Verder spelen we een keer per maand op een vrijdagavond een Klaverjas Koppel/Portefeuille Competitie voor Koppels. Tevens worden er per seizoen een aantal toernooien georganiseerd met mooie prijzen en verloting.                                                              Bij ons staat de gezelligheid en Achterhoekse gemoedelijkheid centraal.

Op onze Website: kaartclub-dehoop.nl kun u verder informatie vinden betreffende onze activiteiten.

Kaarten brengt vanouds gezelligheid en bevordert de sociale contacten en is voor veel mensen even een avondje ontspanning.

Denkt u nu dit is misschien wel wat voor mij, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.                                                                   Wilt u een keer vrijblijvend komen kijken of indien mogelijk een keer mee spelen dan kunt u contact opnemen via                           Fernando& Lucia Aaldering Tel. 06-19069676 of via een email aan ons mailadres: Info@kaartclub-dehoop.nl                                                                Of meldt u aan via ons aanmeldformulier.

 

Met dank aan onze sponsors:

Fast Floor Projecten b.v, vloerenbedrijf